Aktiviteter, analyser & resultater

Politikerseminar

LOOP CITY er et samarbejdsprojekt mellem 10 kommuner, region og stat om by- og erhvervsudvikling, og der har siden samarbejdet startede i 2009 været afholdt en række politikerseminarer.

_MG_5729

Senest blev der afholdt politikerseminar den 24. september 2015 på Arken Museum i Ishøj, hvor temaet var letbanen som vækstdriver. Politikerseminaret satte fokus på, hvordan der gennem et godt samspil mellem infrastruktur og strategiske by- og erhvervsudviklingsindsatser kan opnås gode synergier og den største succes for det samlede projekt. Programmet kan ses her (pdf)

_MG_5699

Som en del af politikerseminaret var der mulighed for at stemme om de vigtigste potentialer, som LOOP CITY rummer inden for både bæredygtig byudvikling, økonomisk vækst og grøn mobilitet. Derudover blev der også stemt om, hvilke tiltag, der skal til for at styrke samarbejdet i LOOP CITY fremadrettet. Afstemningerne vil danne grundlag for tilrettelæggelsen af kommende fælles initiativer, som kan bidrage bedst muligt til at opnå det fælles mål om at styrke by- og erhvervsudviklingen og skabe vækst i LOOP CITY.

Resultatet af afstemningerne kan ses her (pdf)

Præsentationerne fra seminaret kan hentes her:

Der har herudover været afholdt følgende politikerseminarer:

  • September 2009 i Herlev Medborgerhus, drøftelse om byvision og byudviklingspotentiale
  • Maj 2010 i Herlev Medborgerhus, drøftelse om letbane og globale Big Bets
  • December 2010 på Herlev Hospital, LOOP CITY event
  • Februar 2012 på DTU i Lyngby, debat om LOOP CITYs politiske charter
  • November 2012 på Arken Museum i Ishøj, drøftelse om omsætning af politisk charter til fælles handlingsprogram

Del på:

Share Share Share Share