Nyheder

Mød LOOP CITY på ITS World Congress 2018

Bella Centeret i København huser fra den 17. til den 21. september 2018 ITS World Congress, som stiller skarpt på intelligente transportsystemer og services. På kongressen har LOOP CITY en stand, hvor man kan høre mere om nogle af de forskellige tiltag, som LOOP CITY kommunerne og Region Hovedstaden deltager i alene og sammen med andre offentlige og private partnere.

På LOOP CITYs stand kan du eksempelvis høre mere om test af selvkørende busser, som i fremtiden kan komme til at køre passagerer til og fra letbanestationerne, eller høre mere om, hvordan data kan bruges til at sikre bedre parkeringsmuligheder for cyklister.

Der er gratis adgang til udstillingen torsdag d. 20. september og LOOP CITY udstiller på stand E-021.

 

Del på:

Share Share Share Share