Nyheder

Konference på Christiansborg

Letbanen skaber vækst og stiller nye krav til samarbejde og arbejdsmarked

LOOP CITY inviterer til konference på Christiansborg d. 2. juni kl. 9.00-13.00 i samarbejde med Omegnens Tværpolitiske Letbaneforum: Letbanen-Vækst for milliarder. Nye krav til samarbejde og arbejdsmarked

Letbanen i Ring 3 bliver et vækstboost til hovedstaden. Allerede nu planlægger erhvervsliv, kommuner og region milliardinvesteringer som følge af anlægget af letbanen. Milliarder investeres i nye boliger, nye erhvervsområder og infrastruktur. En ny omegn tegner sig. Store anlægsprojekter vil præge området. Tusindvis af nye indbyggere og arbejdspladser kommer til.

Vækstboostet stiller nye krav til alle. Kommuner, region og erhvervsliv skal finde nye veje til et mere effektivt samarbejde. Arbejdsmarkedet vil opleve en historisk efterspørgsel efter arbejdskraft. Uddannelsessystemet skal sikre, at kompetencerne er til stede.

Hvordan sikrer vi det fulde potentiale for hovedstadsområdet af de mange investeringer? Hvilke krav stiller investeringerne til nye samarbejder mellem kommuner, region og erhvervsliv? Hvordan får vi rustet arbejdsmarkeds- og uddannelsessystemet, så kompetencerne kan leveres, når de skal bruges?

Det er nogle af de spørgsmål, som konferencen sætter fokus på.

Tilmelding foregår online her.

Letbanen - Vækst for milliarder. Nye krav til samarbejde og arbejdsmarked. Konferenceprogram - Fredag d. 2. juni
Letbanen – Vækst for milliarder. Nye krav til samarbejde og arbejdsmarked. Konferenceprogram – Fredag d. 2. juni


Del på:

Share Share Share Share