Nyheder

Urban transformation – mod den sammenhængende by

I samarbejde med Rambøll og Berlingske Business afholder LOOP CITY konference om den sammenhængende by.

Den stadige urbanisering fordrer de større byer i Danmark til byudvikling, som drivkraft for visionerne om økonomisk vækst. Moderne byudvikling er især præget af intelligente løsninger med afsæt i forbedret infrastruktur og udvikling af moderne byrum, hvor øget mobilitet og livskvalitet er bærende elementer for både erhvervsliv og borgere.

Men hvordan arbejder man med byvisioner i kommunerne og det politiske opland, og hvad skal der til for at kickstarte den urbane transformation? Det sætter konferencen Urban transformation – mod den sammenhængende by fokus på gennem en række oplæg med inspiration fra ind- og udland.

Konferencen afholdes onsdag den 30. november fra 13.00-17.00 i Den Sorte Diamant.
Program og tilmelding findes her.

konference

Del på:

Share Share Share Share